Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντάσεις, αλλά και συγκινήσεις σε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor. Το κλίμα στη Μπλε ομάδα είναι τεταμένο εδώ και αρκετές ημέρες και η ένταση ανάμεσα στους παίκτες και ιδιαιτέρως ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τους συμπαίκτες του δεν λέει να κοπάσει, ειδικά μετά και την παραβίαση των κανονισμών από την πλευρά του Αρη Σοϊλέδη, ο οποίος κρυφά από τους συμπαίκτες του είχε επικοινωνία με αγαπημένα του πρόσωπα στην Ελλάδα, όπως και ο Γιώργος Ταλάντσεφ.

Ωστόσο, στο επεισόδιο της Τετάρτης (4/5) πρωταγωνιστές σε έναν μεγάλο καυγά ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Κώνσταντίνος Εμμανουήλ. O make up artist ανέφερε πως δέχθηκε μία χυδαία επίθεση από το μοντέλο και δήλωσε μετανιωμένος για τη μέχρι τώρα υποστήριξή του στο πρόσωπό της. 

Στη συνέχεια, στο Συμβούλιο του Νησιού ένας παίκτης της Μπλε ομάδας έπρεπε να αποχαιρετήσει το Survivor. Ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου ή η Σοφιάνα Αβραμάκη; Η κουβέντα συνεχίστηκε για την παραβίαση των κανονισμών του Survivor από τους Άρη και Τάλα. Οι δυο τους βρήκαν έναν ντόπιο και κατάφεραν να μιλήσουν μέσω του κινητού του με τους δικούς τους στην Ελλάδα.

«Ο Άρης και ο Τάλα ζήτησαν συγγνώμη, αλλά εγώ δεν μπορώ να τη δεχτώ. Φτύνουμε αίμα για την επικοινωνία. Του Άρη δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ειλικρινής, δεν δέχομαι ούτε του Τάλα. Ο Άρης είπε ότι καλά έκανε και αν μπορούσε θα το ξαναέκανε. Εγώ τον Άρη δεν θα τον ήθελα μέσα στο παιχνίδι, είναι άδικο για τους άλλους παίκτες», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης.

«Του είπα ότι ήταν μαγκιά μου που το έκανα και μπράβο μου και ότι αν είχε την ευκαιρία κι εκείνος να το κάνει θα το έκανε. Δεν είπα ότι θα το έκανα ξανά», ξεκαθάρισε ο Άρης Σοϊλέδης.Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor αποχωρεί η Σοφιάννα.

«Είμαι στενοχωρημένη, όχι γιατί φεύγω. Το ένιωθα ότι θα φύγω. Μπήκα μπλε και φεύγω μπλε κι είμαι υπερήφανη για όσα κατάφερα. Πριν αποχωρήσω, να ζητήσω συγγνώμη από όποιον πλήγωσα εδώ και χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από την απέναντι ομάδα. Τα παίρνω όλα μαζί μου και φιλαράκια μου κανονίστε να είστε όλοι στον τελικό» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA