Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ευφημία Καλογιάννη ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης (4/5) και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή της να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση και να ασχοληθεί με την υποκριτική, για τη σχέση της με τα τρία αδέλφια και τον πατέρα της, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός», όπου υποδύεται την Ντίνα.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αμούτζας: «Eχασα το ρόλο στις Aγριες Μέλισσες λόγω της δυσλεξίας» - Τι είπε για τον «Σασμό»

«Στην αρχή οι τηλεθεατές τα είχαν βάλει με τον ρόλο μου στον Σασμό, γιατί υπήρχε ερωτική σχέση με το Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο κόσμος όμως ήθελε να είναι με τη Μαρίνα και να ζήσουν τον έρωτά τους. Τώρα όμως τελείωσε», είπε αρχικά η Ευφημία Καλογιάννη.

Σχετικά με την απόφασή της να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση, η ηθοποιός δήλωσε: «Δούλευα σε διαφημιστική αλλά δεν μου άρεσε η δουλειά του γραφείου. Γράφτηκα σε ένα εργαστήρι υποκριτικής για να χαλαρώνω γιατί τα ωράρια στη διαφήμιση είναι τρελά. Άρχισε να μου αρέσει και να το ψάχνω. Φεύγω από το εργαστήρι, βρίσκω καθηγητές και κάποια στιγμή μια δασκάλα μου λέει να δώσω σε δραματική σχολή. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου, αλλά έδωσα στο Εθνικό και στο Τέχνης και πέρασα στο Τέχνης».

Όσον αφορά την συμμετοχή της στη σειρά «Σασμός», η Ευφημία Καλογιάννη σημείωσε: «Περνάω πολύ καλά στα γυρίσματα του Σασμού. Είμαστε όλος αυτός ο κόσμος, τόσες διαφορετικές ειδικότητες για αν βγάλουμε ένα αποτέλεσμα, αυτό με τρελαίνει. «Τώρα που στον “Σασμό” είμαι πιο σταθερά και ζω τα γυρίσματα, είναι πολύ ωραία. Ήμουν σε άλλα δύο σίριαλ, αλλά όχι σε αυτή τη συχνότητα», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ απαιτητική η δουλειά του ηθοποιού, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Σταμάτησα τη διαφήμιση ενάμησι μήνα πριν δώσω εξετάσεις. Οι γονείς μου το πήραν καλά. Είχαν δει ότι δουλεύω πολύ και ενώ ήμουν κουρασμένη, έδινα πόνο και στο άλλο» τόνισε και συνέχισε: «Ο μπαμπάς μου δεν σοκαρίστηκε όταν του το είπα, του άρεσε η ιδέα ότι αφήνω κάτι και μπαίνω δυναμικά σε κάτι άλλο. Μου είπε “πάμε μαζί κι αν πέσεις θα πέσουμε μαζί”».

Οσο για το τι θα γίνει με τη δεύτερη σεζόν της σειράς, είπε: «Σε εμένα δεν έχει επικοινωνηθεί ακόμα η δεύτερη χρονιά του Σασμού, αλλά έτσι ακούγεται, έτσι λέγεται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA