Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον των κριτών του MasterChef εμφανίστηκαν οι δύο ομάδες του διαγωνισμού μαγειρικής, προκειμένου να ακούσουν τις βαθμολογίες για τα πιάτα τους στην ομαδική δοκιμασία. Οι παίκτες βρέθηκαν την προηγούμενη ημέρα στον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο όπου κλήθηκαν να μαγειρέψουν πέντε πιάτα με διαφορετικά βότανα και μυρωδικά ως πρωταγωνιστές και να διαγωνιστούν σε μαγειρικές "μονομαχίες".

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Το ωμό πιάτο στους κριτές, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα σχόλια στο Twitter για το στυλ του Κοντιζά

Η Μπλε ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια της Ομαδικής Δοκιμασίας και οι παίκτες της θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα έπαθλο μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη, όπως κάνει κάθε φορά η εκάστοτε νικήτρια ομάδα.

Ωστόσο, τη νίκη της Μπλε ομάδας επισκίασε η συμπεριφορά του «Μπόμπαινα», ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει αρνητικά τον διαγωνισμό. Ζήτησε από τους κριτές να μην ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στην έξοδο και να επιστρέψει μόνος του στο σπίτι, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να γίνεται έξαλλος και να του κάνει μια παρατήρηση, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι αποθέωσαν τον κριτή του MasterChef.

«Κάποια στιγμή Δημήτρη πρέπει να κάνεις αυτό που συμβαίνει στο παιχνίδι ή να βρούμε κάποια άλλη λύση. Δεν είναι όλες οι στιγμές δικές σου. Εδώ κάθε στιγμή με αυτό που συμβαίνει ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι. Συγγνώμη αν αυτό σου έχουμε δώσει να καταλάβεις και το λέω με τη διακριτικότητα και την αγάπη που απευθυνόμαστε σε όλους σας. Οι στιγμές δεν σου ανήκουν. Το παιχνίδι έχει μία ροή και όλα τα παιδιά έχουν το ίδιο δικαίωμα και έχουν δώσει τον ίδιο πόνο για να βρεθούν εδώ. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές. Κερδίσατε, κάνε ό,τι θες», δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το Twitter αποθέωσε τον «θείο Λεωνίδα»

Το Twitter δεν άφησε τις εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής ασχολίαστες, κατακεραυνώνοντας για ακόμη μία φορά τον Δημήτρη Ταϊρίδη, ενώ ο σεφ αποθεώθηκε για το σχόλιο που έκανε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA