Μενού
  • Α-
  • Α+

Πόσοι άραγε θα τολμούσαν να επισκεφτούν ένα μέρος με πολλές αρνητικές κριτικές; Σίγουρα ελάχιστοι. Ακόμα λιγότεροι, όμως, θα πήγαιναν να μείνουν στο ξενοδοχείο με τη χειρότερη βαθμολογία σε μια χώρα. Αυτό αποφάσισαν να κάνουν στο νέο τους βίντεο τρεις Έλληνες Youtubers, o KarpouziFetaGaming, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Konilo, στην πρόσφατη επίσκεψή τους στην Αλβανία.

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp: Η Amber Heard έδειξε φωτογραφίες με τον ηθοποιό λιπόθυμο μετά από χρήση ναρκωτικών

Το συγκεκριμένο κόνσεπτ το είχαμε δει πρόσφατα στο κανάλι του KarpouziFetaGaming, με τον Youtuber να επισκέπτεται το χειρότερο ξενοδοχείο στην Αθήνα, αλλά και στην Βουλγαρία. Αυτή τη φορά σειρά είχε η γειτονική Αλβανία, με τους τρεις Youtubers να βιώνουν μια νύχτα τρόμου. 

Το ξενοδοχείο με τις χειρότερες κριτικές στο Trip Advisor βρισκόταν σε ένα απομονωμένο σημείο, ενώ το εσωτερικό του σίγουρα είχε να καθαριστεί χρόνια. «Θα ξεράσω από τη μυρωδιά εδώ μέσα, δεν κάνω πλάκα», ακούμε να λέει σε κάποιο σημείο του βίντεο η Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε πλάνα από το δωμάτιο με αίμα, σκουπίδια, αράχνες και ακαθαρσίες

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου ήταν τόσο βρώμικο που οι τρεις Youtubers δεν άντεξαν και το εγκατέλειψαν χωρίς να κοιμηθούν εκεί. Πάντως, το βίντεο με την εμπειρία τους έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Youtube μετρώντας περισσότερες από 200.000 προβολές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA