Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοραλία Καράντη: «Είναι μαζοχισμός το να είσαι ηθοποιός»

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ κάθισε το απόγευμα της Παρασκευής (6/5) η Κοραλία Καράντη. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλη της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στην οποία μίλησε για τη μητέρα της, Αφροδίτη Γρηγοριάδου, για τους ρόλους της, αλλά και τη ζωή της μέχρι σήμερα. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφιάννα Αβραμάκη - Survivor: «Δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εμένα και τον Άρη Σοϊλέδη»

«Η μαμά μου βασανίστηκε πολύ στη δουλειά της. Ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα και καλή ηθοποιός, η οποία όμως αγωνίστηκε πάρα πολύ για να πατήσει στα πόδια της. Έφτασε στα 60 της για να πάρει τους καλύτερους ρόλους. Δεν είχε κάνει αυτά που θα της άξιζαν να κάνει», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη για τη μητέρα της. 

«Οι παππούδες μου δεν ήταν διάσημοι. Εκείνοι με μεγάλωσαν, έλειπε η μητέρα μου. Η γιαγιά μου ήταν η μαμά μου λόγω δουλειάς. Πλέον οι άνθρωποι μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους. Ο μπαμπάς μου ήταν απών. Έφυγε νέος για να βρει την τύχη του στη Νότια Αφρική, όπου έκανε νέα οικογένεια», συμπλήρωσε. 

«Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές για το αν είχα μεγαλώσει σε άλλη οικογένεια αν θα ήμουν ηθοποιός. Έχω κάνει μόνο αυτή τη δουλειά στη ζωή μου. Κάποιες φορές θύμωσα και κράτησα αποστάσεις, αισθάνεσαι αδικημένος. Κρατώ το ότι μπορώ να κάνω ακόμα αυτή τη δουλειά και να παίρνω μερικές χαρές. Είναι μαζοχισμός το να είσαι ηθοποιός», είπε η Κοραλία Καραντή.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA