Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ήταν ο καλεσμένος του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Night Out» στο MEGA μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του μέχρι σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια των μαλλιών του. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor Trailer: Νέα παράβαση των κανόνων - Η ποινή στον Στάθη Σχίζα και ο καυγάς Μαρτίκα με Καραγκούνια

«Ήμουν πολύ ατίθασο νιάτο. Τώρα είμαι 37 ετών και νιώθω 60. Κάθομαι πολύ σπίτι και παίζω χαρτιά. Πάμε σε παραλίες που δεν έχουν κόσμο. Αποφεύγω πάρα πολλά που έχουν θόρυβο. Όλο αυτό ξεκίνησε από τα 35 και μετά. Νομίζω ότι απλά δεν με ενδιαφέρουν κάποια πράγματα», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. 

«Έζησα τρία χρόνια σε μια οικογένεια στην Αμερική, στη Μινεσότα. Πέρασα Νομική Θεσσαλονίκης μετά, γύρισα στην Ελλάδα, αλλά πηγαινοέρχομαι. Ανά δύο χρόνια πηγαίνω εκεί, μέχρι και σήμερα. Θα μπορούσα να είχα μείνει εκεί. Είχα θέματα με την απόρριψη. Σίγουρα θα ήθελα να κάνω καριέρα στην Αμερική. Ήταν και τα χρήματα καλύτερα, αλλά και ο τρόπος που ζεις εκεί», εξήγησε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης σχολίασε πως «αποφάσισα να μην ακούω τα σχόλια των άλλων. Είμαι σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν έχει κανείς σχέση με αυτό», ενώ σχετικά με τα μαλλιά του αποκάλυψε πως «όταν ξεκίνησα τη μυθοπλασία μου έβαφαν τα μαλλιά. Σε ένα βράδυ κάποια στιγμή έχασα όλα μου τα μαλλιά. Δεν φοβάμαι μήπως τα ξαναχάσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA