Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγεφύρωτο μοιάζει να είναι το χάσμα ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor αφού στο επεισόδιο της Τρίτης (10/5) οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας είχαν άλλο έναν καυγά. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Χρήστος Δάντης - Το «καρφί» στη Σοφιάννα Αβραμάκη για τη στήριξη στον Άρη Σοϊλέδη

Έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία, ο Τάκης έβγαλε τον Άρη υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, εξηγώντας ότι τον ψήφισε λόγω της επικοινωνίας που είχε με τον έξω κόσμο, παραβιάζοντας τους κανόνες του Survivor. 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λοιπόν, ρώτησε τον Τάκη γιατί με το ίδιο σκεπτικό δεν ψήφισε τον Τάλα, αλλά ψήφισε τον Άρη.

«Γιατί την επόμενη ημέρα ο Άρης γύρισε και μου είπε εδώ "μαγκιά μου, θα το ξαναέκανα κι αν μπορούσες να το έκανες κι εσύ". Οπότε δεν είναι μετανιωμένος. Τον ψήφισα για θέματα επικοινωνίας, που είναι κάτι σοβαρό για εμένα», της απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά δεν έδειξε να πείθει τους συμπαίκτες του. 

Με τη σειρά του ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Επειδή εγώ δεν ήθελα να το αναφέρω στο συμβούλιο γιατί είσαι φίλος μου και ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σε σέβομαι, έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες, αλλά λέτε συνέχεια ότι ο Άρης έκανε αυτό. Σας υπενθυμίζω όλους πως το έκανα μαζί με τον Τάλα και δεν τιμωρήθηκα μόνο εγώ για αυτό και οι δύο τιμωρηθήκαμε. Γιατί ακούω μονίμως το όνομα Άρης κι ότι με τον Άρη υπάρχει πρόβλημα. Ο κόσμος βλέπει». 

Σε εκείνο το σημείο ο Τάκης τον κατηγόρησε ότι για δύο μήνες είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο και εκείνος τον διέκοψε λέγοντας: «Εγώ να τρομάζω και να φοβάμαι; Είσαι η ντροπή του Survivor. Από εδώ και πέρα στο υπογράφω ότι θα είσαι μονίμως υποψήφιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA