Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ταϊρίδη, η τελική 8άδα του MasterChef θα δώσει μάχη στην πιο θρυλική ομαδική δοκιμασία, καθώς στον διαγωνισμό επιστρέφει ο «τοίχος». Οι δυο ομάδες καλούνται να χωριστούν η καθεμία σε δυο υποόμαδες και να επικοινωνήσουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς οπτική επαφή, ώστε να παραδώσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έξι πανομοιότυπα πιάτα.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο «Μπόμπαινας» αποχώρησε για δεύτερη φορά με αιχμές

Τόσο η ομάδα του αρχηγού, όσο και η ομάδα του υπαρχηγού οφείλουν να έχουν στο τέλος του χρόνου, που θα τους δοθεί, ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό πιάτο, πανομοιότυπα σε γεύση αλλά και εμφάνιση.

Το Τεστ Δημιουργικότητας είχε κερδίσει ο Χριστόφορος Κατσιάνας και έτσι είναι ο αρχηγός της μίας ομάδας, αλλά και εκείνος που έχει τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Ο ρόλος του αρχηγού σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία είναι ίσως πιο σημαντικός από ποτέ, αφού καλείται να επιλέξει τα υλικά των πιάτων και να καθοδηγήσει την ομάδα. Ποιος θα είναι ο αντίπαλος αρχηγός και πώς θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες;

Οι διαγωνιζόμενοι ανυπομονούσαν για αυτή τη δοκιμασία καθώς κάποιοι θεωρούν πως έχουν καταφέρει να την αποκωδικοποιήσουν, χωρίς να χρειάζονται ένταση και φασαρία, ενώ κάποιοι περίμεναν απλά τη στιγμή για να «βάλουν τις φωνές».

Και οι δυο ομάδες μαγειρεύουν με πάθος για τη νίκη, αφού κανείς δεν θέλει να διακινδυνεύσει τη θέση του στο διαγωνισμό, σε αυτό το κομβικό σημείο. Η στιγμή της παρουσίασης των πιάτων έχει περισσότερη αγωνία από ποτέ, αφού κανείς δεν ξέρει, μέχρι εκείνη τη στιγμή, αν κατάφεραν να επικοινωνήσουν σωστά. Σε κάποιους η αποκάλυψη θα φέρει ανακούφιση, ενώ σε άλλους, δυστυχώς, απογοήτευση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA