Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Λένη, έπειτα από αρκετές ημέρες απουσίας της από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» που έκαναν τις φήμες περί αποχώρησής της να φουντώνουν, επέστρεψε στη θέση της.

Διαβάστε ακόμη: Η μεγάλη μάχη των τηλεοπτικών μαγείρων ενόψει της νέας σεζόν

https://www.instagram.com/p/CcirFcMLLPV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα δημοσιεύματα για τη λήξη της συνεργασίας ξεκίνησαν όταν στις 19 Απριλίου η Κατερίνα Λένη είχε κάνει μια αινιγματική ανάρτηση, γράφοντας τους στίχους του τραγουδιού του Γιάννη Αγγελάκα, «Εγώ επιλέγω να γελάω», ενώ στη συνέχεια είχε αφαιρέσει από το βιογραφικό της στο Instagram τη συνεργασία της με την πρωινή εκπομπή του Αlpha.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η Κατερίνα Λένη εμφανίστηκε κανονικά στην κουζίνα της εκπομπής με την Κατερίνα Καινούργιου να την υποδέχεται ρωτώντας τη αν ξεκουράστηκε και τη σεφ να απαντάει χαμογελαστή ότι ξεκουράστηκε.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λένη πρόσφερε ένα τριαντάφυλλο στην Κατερίνα Καινούργιου για την επιστροφή της στην εκπομπή, με την παρουσιάστρια να της λέει «εμένα με ενδιαφέρει να τρώω από τα χεράκια σου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA