Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατρεπτικό αναμένεται να είναι το επόμενο επεισόδιο του Survivor, μετά και την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά, το οποίο θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή (15/5). Οπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, το φλερτ ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου γίνεται πιο έντονο. Μάλιστα, θα υπάρξει και μία στιγμή που ο φαρμακοποιός θα φιλήσει το μοντέλο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: «Δεν μπορούσα να πουλήσω την οικογένειά μου - Η Μυριέλλα πρόδωσε τον John»

Ωστόσο, την ίδια ώρα στην καλύβα της Μπλε ομάδας, οι σχέσεις μεταξύ του Αρη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια δεν λένε να εξομαλυνθούν. Στη συνέχεια, ένας πάπυρος θα βρεθεί στην κοινή παραλία των παικτών, προκαλώντας τους ανησυχία: «ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ» γράφει το μήνυμα. Τι θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός και πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες;

«Καλωσορίζω την μπλε και την κόκκινη ομάδα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Είχαμε μία εξέλιξη για την οποία πρέπει να σας ενημερώσω. Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο», ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, με κάποιους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα και άλλους να παρακολουθούν άφωνοι αυτό που τους ανακοινώνει ο Λιανός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA