Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, με τους συμπαίκτες τους στο Survivor, να μιλούν για φλερτ μεταξύ τους. Η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο παίκτες (οι οποίοι μετά την ανακοίνωση του Λιανού είναι πλέον αντίπαλοι) δεν έχει μείνει ασχολίαστη από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Εμμανουήλ: «Στρατηγική το ειδύλλιο Βρισηίδας με Μαρτίκα - Φλογερός έρωτας Αρη με Ναυσικά»

Ο παίκτης της Μπλε Ομάδας μιλώντας για αυτό στην «εκπομπή» που έχει φτιάξει στο Survivor, είπε: «Η σχέση αυτή είναι ολέθρια και λειτουργεί μέσα από ένα συμφέρον. Η Βρισηίδα έχει απομείνει εντελώς μόνη της. Είναι ένα κορίτσι και λίγο κακομαθημένο και δεν την κάνει κανείς παρέα. Ο Σπύρος ψάχνει να βρει όποιο κορίτσι να ΄ναι, είναι και σε μια ηλικία αρκετά μεγάλη και ήδη έχει αργήσει.

Η Βρισηίδα έχει αγαπήσει τα “λεπτά” αισθήματα του Σπύρου Μαρτίκα. Άρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Προχθές τους έπιασα σε ένα πάρα πολύ τρυφερό τετ α τετ και κάποια στιγμή της είπε ο Σπύρος “μην ανησυχείς μωράκι μου, θα σε πάω στο Παρίσι και θα περάσουμε υπέροχα”. Είναι όλο λάθος! Είναι ένα ζευγάρι πάρα πολύ αταίριαστο αλλά αν αυτοί ταιριάζουν εμένα δεν μου πέφτει λόγος», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα μίλησε όμως και η Βρισηίδα Ανδριώτου, αναφέροντας: «Ο Σπύρος εχτές για πρώτη, μη σου πω δεύτερη, φορά και στον αγώνα και στο συμβούλιο έχασε τα λόγια του, δεν μπορούσε να μιλήσει. Έχω καταλάβει ότι ο Σπύρος έχει μία τρομερή συμπάθεια προς εμένα. Είναι κάτι όμορφο αυτό που έχουμε, αλλά δεν είναι κάτι ερωτικό. Είναι κάτι όμορφο, που νιώθω ασφάλεια για πρώτη φορά στο παιχνίδι και που ένας άντρας με προστατεύει, με προσέχει. Είναι κάτι ωραίο. Όλες οι γυναίκες θέλουμε κάτι τέτοιο», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA