Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας (16/5) στην εκπομπή Happy Day στον Alpha και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, τα προβλήματα που αντιμετώπισε, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς και την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: Η συνάντηση με τη Μαρία Αντωνά - «Υπάρχει ένταση γιατί υπάρχει ο Καραγκούνιας»

Η 27χρονη φυσικοθεραπεύτρια ανέφερε ότι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, κατά την επιστροφή της. «Νιώθω πως έχω εγκληματιστεί επιτέλους. Είμαι σε καλό στάδιο. Με τον ύπνο έχω ακόμα ένα θεματάκι. Δεν μπορώ με τίποτα να συντονίσω τις ώρες που πρέπει να κοιμάμαι στην Ελλάδα. Από τότε που γύρισα στο κρεβάτι μου, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι. Στο σανίδι ήταν όλα τέλεια, κάνει όντως καλό στο σώμα το σανίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Σοφιάννα Αβραμάκη έδειξε τα σημάδια που απέκτησε από τα αγωνίσματα στο Survivor, τόσο στα χέρια, όσο και στα πόδια της.

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το ριάλιτι επιβίωσης. «Την είχα δει πολλές φορές να πονάει τη Ναυσικά. Πονούσε στο στομάχι πολύ. Είναι ένα άτομο που γενικά, υπομένει στον πόνο και πολλές φορές, δεν μιλούσε Έπαιζε κανονικά στα αγωνίσματα, ενώ είχε το θέμα στο στομάχι της. Της έλειπε πολύ και ο σύντροφός της», είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA