Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυναμικά ξεκινάει η νέα εβδομάδα για το MasterChef με τους επτά επίδοξους μάγειρες, μετά και τις αποχωρήσεις του Δημήτρη Ταϊρίδη και του Νίκου Μπέρκα, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στην 6άδα του παιχνιδιού και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του MasterChef 2022 και στο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Δημήτρης Ταϊρίδης: «Η Ελπίδα είναι διαφορετική μπροστά από τις κάμερες»

Η πρώτη δοκιμασία της ημέρας είναι, όπως κάθε νέα εβδομάδα, το Mystery Box. Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να παρουσιάσουν εξελιγμένες συνταγές, αντάξιες του επιπέδου του διαγωνισμού, ενός αγαπημένου εδέσματος, που όλοι απολαμβάνουμε είτε στη γλυκιά, είτε στην αλμυρή του εκδοχή, την κρέπα. Η νίκη θα φέρει τον νικητή σε πλεονεκτική θέση στη δοκιμασία που ακολουθεί, προσφέροντας πλεονεκτήματα που κανείς δεν θα ήθελε να χάσει, σε μια τόση κομβική στιγμή για τον διαγωνισμό.

Στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι MasterChef καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να παρουσιάσουν πιάτα υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ακόμα και με λίγα υλικά στη διάθεσή τους. Οι επιλογές και οι αποφάσεις του νικητή της δοκιμασίας του Mystery Box είναι ίσως πιο σημαντικές από ποτέ, αφού πια τα αριθμητικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ακόμα και ένα καλό πιάτο μπορεί να στείλει τον δημιουργό του σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ποιοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στους έξι καλύτερους του φετινού διαγωνισμού και ποιοι θα πρέπει να υπερασπιστούν τη θέση τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

MasterChef: Το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (16/5)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA