Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ειδύλλιο μεταξύ Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου καλά κρατεί στο Survivor με τον πρώτο να δηλώνει στο αποψινό επεισόδιο πως του έλειψε το προηγούμενο βράδυ που εκείνη έλειπε μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας της, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας με δηλώσεις του στην κάμερα, ουσιαστικά, «άδειασε» τη συμπαίκτριά του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν έχω συνέλθει ακόμα» - «Καρφιά» για Βρισηίδα και Καραγκούνια

«Ξύπνησα το πρωί και αναζητούσα τη Βρισηίδα, μου έλειψε. Περιμένω να έρθει το μωρό μου να μου πει πώς πέρασε. Ότι θα της την πέσανε είμαι σίγουρος» δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στους συμπαίκτες τους με τους συμπαίκτες του να τον πειράζουν και κυρίως ο Τάλα που έκανε ότι ξερνάει.

Ωστόσο, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έδειξε καμία διάθεση να κάνει αστεία με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ «έκαψε» τη Βρισηίδα, δηλώνοντας πως εκείνη του έχει εκμυστηρευτεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην της.

«Όταν γύρισε η μπλε ομάδα από το έπαθλό της και συνομιλούσαν με κάποια άτομα από την ομάδα μας, άρχισε πάλι να παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου που αφορούσε τη Βρισηίδα. Θέλω να πω ότι αυτό το θέατρο του παραλόγου για να κάνουμε πλάκα στον Μαρτίκα με όλο αυτό το θέατρο που παίζουν αυτοί οι δυο, γιατί για μένα είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν για ακροματικότητα και τηλεθέαση, εγώ δε βλέπω κάποιον έρωτα. 

Δε βλέπω κάποια σχέση, δε βλέπω καν κάποιο φλερτ. Η Βρισηίδα είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι ποτέ με τον Σπύρο διότι, πριν δυο εβδομάδες μου είχε δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της που είναι εκεί έξω, μου ‘χει πει ότι θέλει να πάει να τα βρει και ότι θέλει να πάει να τα βρουν. Τώρα δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό με τον Σπύρο, ίσως φοβούνται ότι θα βγουν στον τάκο και έχουν κάνει ένα σχέδιο πλατωνικού έρωτα;», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA