Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τους συμπαίκτες του στο Survivor, καθώς όπως βλέπουμε και το trailer για το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που θα προβληθεί απόψε, όλοι έχουν στραφεί εναντίον του, ενώ εκείνος επιμένει πως θα λέει «τις αλήθειες του» και ετοιμάζει την καλύβα του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Κόλαση» στο συμβούλιο – Καταγγελία ακόμα και για πληρωμένα SMS

Στο επόμενο επεισόδιο, ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει δήλωση φωτιά κατά του μισθοφόρου λέγοντας ότι «δεν τον αντέχει κανένας», ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κάνει λόγο για θυματοποίηση του Τάκη, αναφέροντας πως φτιάχνει την δική του καλύβα για να δείξει στον κόσμο πως είναι απομονωμένος.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Survivor οδηγούνται στον χώρο των αγωνισμάτων όπου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Στο συμβούλιο του νησιού φουντώνουν ξανά οι κόντρες με τη Μαίη να ξεσπά εναντίον του Τάκη λέγοντας πως «προσπαθεί να φέρει όλους τους παίκτες εκτός ορίων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA