Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να μας συστήθηκε μέσα από το GNTM, όμως φαίνεται πως η Ειρήνη Στεριανού το έχει βγάλει από το μυαλό της. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός πως σε νέα της δήλωση, απόρησε με τα άτομα που λαμβάνουν μέρος στο ριάλιτι μόδας του Star.

Διαβάστε ακόμη: Κόκκινο Ποτάμι: Η σειρά επιστρέφει στο OPEN με νέα επεισόδια

Πιο συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN, με αφορμή τη νέα της παράσταση με τίτλο «Guilty Choices», όπου εμφανίζεται γυμνή στο σανίδι.

«Είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα. Στην αρχή φοβόμουν για τα σχόλια που θα ακούσω, αλλά όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική πλευρά, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις. Καλούμαι να παίξω ερωτικές σκηνές και να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στο κοινό, αλλά είμαι ηθοποιός και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Θα ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση. Η αγαπημένη μου σειρά είναι ο Σασμός, μου αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος της Βασιλικής», ενώ αναρωτήθηκε «Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πήγαινε στο GNTM; Εμείς πήγαμε σε ηλικία που κυνηγούσαμε τα όνειρά μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA