Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν ένα από τα φαβορί του Survivor. Ο λόγος για τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη (11/5) από τον Άγιο Δομίνικο, έχοντας τους λιγότερους ψήφους από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση και σήμερα (18/5) βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά, προκειμένου να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Κόλαση» στο συμβούλιο – Καταγγελία ακόμα και για πληρωμένα SMS

«Βλέπετε πολύ μικρό ποσοστό από αυτά που ζούμε στην καλύβα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία το Survivor. Πριν δηλώσω συμμετοχή δεν είχα ξαναδεί πώς είναι, μόνο σκόρπια κάποια αγωνίσματα και μου άρεσε πολύ αυτό», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

«Το ότι έμεινα πέντε μήνες μέσα στο παιχνίδι, δείχνει πως έχω ξεπεράσει κατά πολύ αυτό που πίστευα για εμένα πως θα αντέξω. Από όταν έγινε η ένωση και μετά δεν περνούσα καλά. Άρχισα να χάνω τη χαρά του παιχνιδιού και τα πράγματα ζόρισαν πολύ. Γι’ αυτό και είπα στη Ναυσικά να με ψηφίσει», πρόσθεσε ο γνωστός σεφ για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Tέλος, σχετικά με το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε: «Θεωρώ ότι μπορεί και να είναι πραγματικό σε ένα μέρος ή μπορεί να είναι ξεκάθαρα στρατηγική και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι παραπάνω από αυτό. Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά, εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα, όπου έφτασαν και μέχρι τον τελικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA