Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor το βράδυ της Τρίτης (17/5) και όσα είπε η Στέλλα Ανδρεάδου για τον Άρη Σοϊλέδη, οι εντάσεις συνεχίστηκαν στην καλύβα της όπου όλοι μαζί μπλέχτηκαν σε ένα άσχημο καβγά. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία

«Δεν είπα ότι ο Άρης σχεδίασε κάτι. Αν είναι δυνατόν. Να λέμε την αλήθεια. Δεν έχω πει ότι εσύ σχεδίασες κάτι. Στοπ. Απλά ήρθες και μου είπες μιλήσατε με την Βρισηίδα; Και λέω ωραία έχει γίνει κάτι; Ο Άρης πραγματικά δεν έχει σχέση με τίποτα. Άρη συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

Εκείνη τη στιγμή ο Τάκης Καραγκούνιας στράφηκε εναντίον των συμπαικτών του και φώναξε: «Ελάτε τώρα να την πέσετε στην κοπέλα, να την τρομοκρατήσετε», ενώ απευθυνόμενος στη Βρισηίδα με έντονο ύφος τη ρώτησε: «Γιατί φτάνει; Γιατί την τραβάς; Επειδή εσύ κάνεις σχέδια πίσω από την πλάτη μου για τον Μαρτίκα; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;»

Την επόμενη μέρα, μάλιστα, η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα στη Στέλλα και τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος της τα «έψαλε» επειδή εκείνη είχε μια συζήτηση με τον Τάκη Καραγκούνια με αποτέλεσμα αυτή να ξεσπάσει σε κλάματα. Τελικά χρειάστηκε να μεσολαβήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου για να εκτονωθεί η όλη κατάσταση.

«Το είδε αυτό ο Σπύρος που μίλαγα με τον Τάκη κι ήρθε και με έπιασε. Άρχισε να μου λέει "είπαμε να μη μιλάμε με τον Τάκη και να μην του δίνεις βήμα. Γιατί το κάνεις αυτό;" Και άρχισε τους χαρακτηρισμούς. Εγώ τον σταμάτησα,  δεν άκουσα καμία περαιτέρω λέξη. Όταν ένας άνθρωπος αρχίσει τους χαρακτηρισμούς, δεν θέλει να κάνουμε διάλογο και να μιλήσουμε όμορφα και πολιτισμένα το σταμάτησα και αποχώρησα από τη συζήτηση. Άρχισα να κλαίω, πήγα στην καλύβα κι ήθελα να απομονωθώ. Δεν έχω φερθεί άσχημα στον Σπύρο», ανέφερε η Στέλλα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Τελικά, επενέβη η Βρισηίδα Ανδριώτου και απαίτησε από τον Σπύρο να ζητήσει συγγνώμη για την αυστηρότητά του από τη Στέλλα.

«Δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μίλησε στη Στέλλα ο Σπύρος, είχε πάρα πολύ αυστηρό ύφος, είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου, απειλώντας τον πως αν δεν ξαναμιλήσει έτσι στη Στέλλα, θα του κόψω την καλημέρα», είπε η Βρισηίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA