Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση μας περιμένει για ακόμη μια μέρα στο Survivor. Οι σχέσεις μεταξύ Σπύρου Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια φτάνουν στα άκρα, με τον τελευταίο να απομονώνεται από τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και να δέχεται τα «πυρά» τους. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Στα άκρα η σχέση Τάκη Καραγκούνια και Σπύρου Μαρτίκα - Το έπαθλο έκπληξη

Στο αποψινό επεισόδιο, όμως, θα δούμε κι ένα έπαθλο επικοινωνίας - έκπληξη. Ένας δύσκολος στίβος μάχης περιμένει τις δύο ομάδες. Μπλε ή κόκκινη; Ποια θα καταφέρει να επικρατήσει και να κατακτήσει το έπαθλo; Όπως όλα δείχνουν θα γίνει η ανατροπή αυτή τη φορά και οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν. 

Ωστόσο το κυρίως πιάτο της ημέρας θα έρθει λίγο αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας θα περιμένουν να ακούσουν από το στόμα του Γιώργου Λιανού, τον παίκτη που θα επιστρέψει στην Αθήνα. Ποιος θα είναι αυτός;

Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA