Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Κωστής Σαββιδάκης, ο Παναγιώτης και ο παπά - Γρηγόρης των Άγριων Μελισσών αντίστοιχα βρέθηκαν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή του Open «After Dark» και κλήθηκαν να απαντήσουν και σε ρωτήσεις που αφορούν το τέλος της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.

«Δεν μας αφήνουν να πούμε το παραμικρό. Η αλήθεια είναι ότι τα επεισόδια που έρχονται έχουν... πολύ πράγμα. Έχουν τρελή κορύφωση. Έρχονται γεγονότα που ακόμα και εμάς μάς εκπλήσσουν. Είναι πραγματικά συνταρακτικά. Δε νομίζω πως θα δούμε το τελος της χούντας. Θα τελειώσει μέσα στη χούντα η σειρά. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που ακούστηκε ότι θα δούμε τις αδερφές Σταμίρη και το χωριό κάποια χρόνια μετά», είπε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι μπορεί στο τέλος της σειράς ο Παναγιώτης και η Βιολέτα να... Να κάνει τέλος πάντων το ψυχικό η κοπέλα»!

Από την πλευρά του ο Κωστής Σαββιδάκης, επιβεβαίωσε πως οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι τέτοιες που οι τηλεθεατές αλλά και οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν θα της πιστεύουν αλλά... δεν μπορούν να πούνε περισσότερα. Τόνισε επίσης πως δεν έχουν πάρει ακόμα τα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA