Μενού
  • Α-
  • Α+

Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα Σάββατο (21/5) και στην έναρξη της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ευχηθεί τόσο στη συνεργάτιδά της, Ελένη Βουλγαράκη όσο και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είναι καλός της φίλος. 

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Παπαρίζου στο Reader: «Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει ξανά έτσι τους Antique»

«Κορίτσι μας, χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Ελένη Βουλγαράκη, δίνοντάς της μια μεγάλη ανθοδέσμη, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την εκπομπή για να λάβει συμμετοχή στο Asia Express που θα προβληθεί του χρόνου από το Star.

«Και στον Κωνσταντίνο μας που είναι στα ξένα να στείλουμε ένα μεγάλο φιλί και ένα χρόνια πολλά», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ η ίδια αυτοσαρκάστηκε αποκαλύπτοντας το μήνυμα που έλαβε από την κουνιάδα της. 

«Μου έστειλε μήνυμα η γυναίκα του αδερφού μου και μου είπε "αν σε ρωτήσουν σήμερα αν έχεις καμιά Ελένη, μην πεις πάλι όχι". Η Ελίνα μου, το κορίτσι μου, η αδερφούλα μου» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA