Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα εβδομάδα ξεκινά για το Survivor απόψε Κυριακή (22/5) και οι τηλεθεατές θα δουν τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να μην κρύβουν τη χαρά τους για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια την Πέμπτη (19/5).

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ανατροπή: Βρισηίδα και Σταυρούλα κινδυνεύουν με αποβολή - Γιατί η Μαίη ίσως αποχωρήσει οικειοθελώς

Μάλιστα, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Ελλάδα, ο πρώην παίκτης του Survivor υποσχέθηκε μέσα από story στο προφίλ του στο Instagram πως στις συνεντεύξεις του θα μιλήσει για όλους και για όλα, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τα μάθετε όλα».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας σε ένα νέο κι ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης και σύμφωνα με τα spoiler, η μπλε ομάδα είναι αυτή που θα αναδειχθεί νικήτρια. 

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η Κόκκινη ομάδα να πρέπει να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση και σύμφωνα με τα spoiler, αυτός θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA