Μενού
  • Α-
  • Α+

Με νίκη των μπλε ολοκληρώθηκε το κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι και έτσι οι Κόκκινοι αναγκάζονται να βγάλουν τον Σπύρο Μαρτίκα ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για την εβδομάδα. Μάλιστα, οι Μπλε μετά τη νίκη τους έκαναν ένα πάρτι γεμάτο κέφι, μουσική, αλλά και... τεκίλα με το κλίμα να είναι εορταστικό.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Αλιάγας: Οι κριτές του γαλλικού «The Voice» του αφιέρωσαν «Τα Παιδιά του Πειραιά» για τα γενέθλιά του

Οι τηλεθεατές ωστόσο, είχαν την ευκαιρία να θα δουν τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να… δείχνουν και τη δική τους χαρά για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια. Μάλιστα, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Ελλάδα, ο πρώην παίκτης του Survivor υποσχέθηκε μέσα από story στο προφίλ του στο Instagram πως στις συνεντεύξεις του θα μιλήσει για όλους και για όλα, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τα μάθετε όλα».

Μαρτίκας και Ανδριώτου έζησαν μερικές χαλαρές στιγμές το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας. Στιγμές που θύμισαν… την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, λίγους μήνες πριν, επίσης κατά τη διάρκεια αγωνίσματος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με την κάμερα να γράφει, λοιπόν, οι δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στο νερό! Λόγια δεν χρειάστηκαν καθώς τα μάτια, τόσο του Σπύρου Μαρτίκα όσο και της Βρισηίδας Ανδριώτου, δεν σταμάτησαν να φλυαρούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA