Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Στο επόμενο επεισόδιο που προβληθεί την Τρίτη (24/5) στις 21:00 η Στέλλα έκπληκτη ακούει τον Γεράσιμο να της μιλά για τον γιο του Καραπάνου και βλέπει έναν διαφορετικό άνθρωπο μπροστά της που όμως δεν την αφήνει ασυγκίνητη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να επισκεφτεί τον Φραγκιαδάκη, ψάχνοντας μια απάντηση για τον φονιά του πατέρα του, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Θανάσης Πατριαρχέας: Θα γίνει πατέρας για 3η φορά - Η ανακοίνωση στο Instagram

Η Κλαίρη ακούγοντας τις εξελίξεις συνειδητοποιεί πως ο Μανόλης της είπε ψέματα και συγκρούεται έντονα μαζί του. Την ίδια στιγμή Αστέρης και Μαθιός προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη πως πρέπει να πουλήσουν ένα κτήμα προκειμένου να ορθοποδήσει η επιχείρησή τους.

Η βασική ιστορία της σειράς «Σασμός»

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση. Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Η ιστορία αρχίζει σήμερα για να ανοίξει και πάλι τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, από εκεί που είχε σταματήσει 20 χρόνια πριν. Η επιστροφή της Αργυρώς της μικρής κόρης του Μάρκου Βρουλάκη που δέχτηκε τη σφαίρα από τον Βασίλη Σταματάκη και ο έρωτάς της με τον γιο του φονιά, τον Αστέρη Σταματάκη, θα ξυπνήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και τα πάθη, θα αναστατώσει το χωριό και θα ξαναγράψει την Ιστορία. Γιατί η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί. Με συγχώρεση κι αγάπη. Με «σασμό».

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA