Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Μυρτώ Αλικάκη, μίλησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» για τις ερωτικές σκηνές στη σειρά «Αναστασία», η οποία έγραψε ιστορία στις αρχές των ‘90s, ενώ αποκάλυψε εάν έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν κακή συμπεριφορά συναδέλφου της.

Διαβάστε ακόμη: Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι - Φοβήθηκα να τον καταγγείλω»

«Ήταν τολμηρές οι σκηνές στο παρελθόν. Το γεγονός ότι είχα να παίξω με τον Μηνά Χατζησάββα και τον Άλκη Κούρκουλο μου το έκαναν πολύ εύκολο, η αλήθεια είναι. Νομίζω ότι εκεί που θα μπορούσε κάποιος να νιώσει παράξενα θα ήταν αν ένιωθε ένα βλέμμα περίεργο από κάποιον», εξήγησε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη. 

Πρόσθεσε δε πως «Κατά τα άλλα παίζει ρόλο εάν έχεις καλές σχέσεις και έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου γιατί εννιά στις 10 φορές ήταν εύκολο. Ένιωθα μια καλώς εννοούμενη οικειότητα και μια άνεση με τους συναδέλφους μου, ίσως, μόνο μια φορά να μου ήταν κάτι δυσάρεστο».

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν έχει ζήσει μια δυσάρεστη στιγμή με συνάδελφό της και πώς αντέδρασε, η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε πως η αντίδραση εξαρτάται «από το βαθμό της δυσαρέσκειας. Υπάρχει ο βαθμός δυσαρέσκειας του ότι θα τελειώσει, θα φύγουμε και δεν θα ειδωθούμε. Υπάρχει και αυτό που το νιώθεις πιεστικό ή προσβλητικό. Δεν μου έχει πολυσυμβεί αυτό στη ζωή μου να σου πω την αλήθεια», είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA