Μενού
  • Α-
  • Α+

Το MasterChef έχει μπει στην τελική του ευθεία και το βράδυ της Δευτέρας οι πέντε από τους έξι φιναλίστ διαγωνίστηκαν σε δοκιμασία δημιουργικότητας, με εμπνευση από τις αναμνήσεις τους. με τους δικούς τους ανθρώπους να βρίσκονται στο πλευρό τους στο πλατό, οι Χριστόφορος, Νικήτρας, Ελπίδα, Γιάννος και Πάνος ξεκίνησαν να δημιουργούν με βάσει τα όσα έχουν ζήσει και τους αγαπημένους τους, ενώ από τον εξώστη τους παρακολουθούσαν οι συγγενείς και φίλοι, αλλά και η Καλλιόπη που πέρασε απευθείας στην επόμενη φάση.

Τελικά, εκείνος με τη λιγότερο καλή προσπάθεια ήταν ο Χριστόφορος, ο οποίος και αποχώρησε, αφήνοντας τους υπόλοιπους πέντε να παλέψουν για το έπαθλο.

Ο Χριστόφορος, γνώριζε ότι δεν τα είχε πάει τόσο καλά όσο οι συμπαίκτες του, είχε αποδεχτεί την ήττα του και αποχώρησε με ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα πιάτο με τις υπογραφές των αγαπημένων του κριτών. «Για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερο έπαθλο», είπε χαρακτηριστικά και συμβούλευσε τους συμπαίκτες του να έχουν καθαρό μυαλό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA