Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Νεφέλη Ορφανού, μίλησε την Τετάρτη (25/5) στην εκπομπή «Στούντιο 4» για το ρόλο της «Αμαλίας» στη θρυλική σειρά του Mega, «Το Ρετιρέ», ο οποίος αρχικά προοριζόταν για τρία επεισόδια και τελικά, ενσωματώθηκε στο βασικό καστ της σειράς. 

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Καζάκας - Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: «Δεν γελάγαμε στις ερωτικές σκηνές με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

«Τότε μόλις είχε πρωτοβγεί η τηλεόραση και όλος ο κόσμος ήταν πάνω. Το πρώτο ήταν το "Ρετιρέ". Από πίσω ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης, που τότε κιόλας δεν τον πολυγούσταρα, αλλά εκείνος με αγαπούσε πολύ. Εγώ έκανα παρέα με μια προσωπική του φίλη, τη Μαρλέν Καρρέρ και από κει τον γνώρισα και τότε του είχε πει, "βάλ' τη στο σίριαλ που κάνεις" κι εκείνος έλεγε "θα δω". Τελικά είπε ότι έχει έναν ρολάκο, μικρό, ήταν για 2-3 επεισόδια. Ξαφνικά από την 3η μέρα, όταν βγήκα εγώ με το αυτοκίνητο να οδηγήσω να πάω κάπου, άκουγα κόρνες και σταματούσε η κυκλοφορία», είπε η Νεφέλη Ορφανού.

Δεν έκρυψε, μάλιστα, ότι εκείνη δεν ήθελε να πηγαίνει στα γυρίσματα και εξήγησε και το γιατί. «Στη φαντασία μου ο Δαλιανίδης ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού, εμένα μου άρεσαν να βλέπω άλλα πράγματα. Τελικά, ήταν ένας πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος και μεγαλοαστός, ο οποίος με λάτρεψε. Εγώ δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Έλεγα "τι πάω να κάνω εκεί"», παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Αποκάλυψε δε πως είχε σκονάκια για να μην ξεχνάει τα λόγια της. «Είμαι ανασφαλής και θέλω ακριβώς το κείμενο γιατί κάποιος το 'χει γράψει, δεν μπορείς να λες ό,τι θες. Αν έχεις κάποια αντίρρηση να το συζητήσεις, αλλά δεν μπορεί να λες στον αέρα ό,τι θες και να αλλάζεις τα λόγια», τόνισε η Νεφέλη Ορφανού.

Τέλος, μοιράστηκε και το κοινό της σημείο με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του Ρετιρέ, Γιάννη Δαλιανίδη.  

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης είχε κάτι που είμαι κι εγώ. Είναι στριμμενάλογο. Είμαι και στριμμένη. Είμαι πιο πολύ στο όχι, παρά στο ναι. Από μικρή έτσι ήμουν. Όλοι λένε "αχ τι καλή", αλλά όταν με τσιτώσεις, έφυγε το τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά η Νεφέλη Ορφανού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA