Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία μπαίνει το MasterChef με τους κριτές να κάνουν το βράδυ της Τετάρτης (25/5) μια ανακοίνωση που εξέπληξε τους τέσσερις φιναλίστ: Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Ελπίδα Μορφούλη, Νικήτας Μπατσικούρας και Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Διαβάστε ακόμη: Σωτήρης Κοντιζάς: Τα χαμόγελα και τα πειράγματα με τους υπόλοιπους κριτές του MasterChef

Φέτος οι φιναλίστ θα είναι τρεις και όχι δύο, όπως ήταν μέχρι πέρσι, οι οποίοι θα είναι αυτοί που θα συγκεντρώσουν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες στις δοκιμασίες που θα περάσουν.

«Οι δοκιμασίες απλώνονται μέσα σε δύο ημέρες. Από αυτές τρεις θα επιβιώσουν γιατί οι φετινοί φιναλίστ θα είναι τρεις. Τρεις από εσάς θα βγάλουν τις ποδιές που φορούν και θα φορέσουν αυτές του τελικού. Εσείς θα συλλέγετε βαθμούς μέσα από τις δοκιμασίες και το απόλυτο στη βαθμολογία είναι το 100. Οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες περνούν στους φετινούς τελικούς», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στην πρώτη ημέρα του ημιτελικού, οι υποψήφιοι πέρασαν από δύο δοκιμασίες και συγκέντρωσαν: η Καλλιόπη 32,5 βαθμούς, η Ελπίδα 37 βαθμούς, ο Νικήτας 26,5 βαθμούς και ο Παναγιώτης 37,5 βαθμούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA