Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκρούσεις, ανατροπές και κρίσιμα διλήμματα έρχονται στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «η Γη της Ελιάς» που θα προβληθεί την Δευτέρα (30/5) στις 21:00 στο Mega. Η Μαργαρίτα σαστισμένη κρύβει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα και το σημείωμα μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Γεωργίου - Η Γη της Ελιάς: Ποιοι οι νέοι πρωταγωνιστές και πότε ολοκληρώνεται η πρώτη σεζόν

Ο Ισίδωρος πηγαίνει ξανά στο σπίτι της Φανής και της εγγονής του ως καλεσμένος, αυτή την με δώρα. Εκεί περνάει όμορφες στιγμές με τη μικρή, βγαίνουν φωτογραφίες μαζί και βρίσκει την ευκαιρία, κρυφά, να πάρει τον αριθμό της κοπέλας που έχει η Φανή ως υπηρεσία.

H Μαργαρίτα πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και λέει την αλήθεια στον Κουράκο για το σημείωμα και τα χρήματα. Του παραδίδει το σακβουαγιάζ κι αυτός υπόσχεται προστασία από την αστυνομία και πως θα την βοηθήσει.

Η Ισμήνη ρωτάει επίμονα τον Κωνσταντίνο για το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που συνεργάζεται. Ο Κωνσταντίνος της λέει πως είναι κύκλωμα της νύχτας. Ο Ανέστης ζητάει επιπλέον χρήματα από τον Δημήτρη και αρπάζονται.

Η Αρετή με την Βασιλική συναντιούνται τυχαία στον δρόμο. Η Αρετή θέλει να την αγκαλιάσει, όμως, είναι αμετανόητη για το μίσος που νιώθει για τον Φίλιππο και η Βασιλική τη βάζει γρήγορα στη θέση της. Ο Αλέξης λέει ψέματα ότι πηγαίνει στο γιατρό και κάνει βόλτες με τη Μυρτάλη.

Ο Κουράκος προσημειώνει τα χρήματα και τα δίνει πίσω στη Μαργαρίτα. Η αστυνομία στέλνει ειδική ομάδα να παρακολουθεί τη Μαργαρίτα διακριτικά, για να είναι πλήρως προστατευμένη. Η Βασιλική με τον Φίλιππο ξεκινούν τις ετοιμασίες για τον γάμο. Ο Αλέξης μαθαίνει για τα χρήματα και του μπαίνουν ιδέες… Σκέφτεται να αρπάξει τα χρήματα και να κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Ο Στέφανος ανακοινώνει στη μάνα του ότι θα φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό κι η Αρετή λιποθυμάει στα χέρια του! Η Εύα φωνάζει τον Στάθη στο σπίτι για να συζητήσουν σοβαρά για την σχέση τους. Είναι δυσαρεστημένη αρκετά που την έχει βάλει τελευταία προτεραιότητα. Τα θέλει όλα από τον Στάθη, αλλά ο Στάθης

αρνείται κι έτσι τον χωρίζει.

Η Γη της Ελιάς: Οι συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
  • Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
  • Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:

  • Στέλα Φυρογένη
  • Στέφανος Κυριακίδης
  • φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
  • Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
  • στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
  • guest star, Μάρω Κοντού

«Η Γη της Ελιάς» κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00 στο Mega

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA