Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ οι Μπλε και οι Κόκκινοι βρίσκονται ξανά στο στίβο μάχης, είτε ως αντίπαλοι είτε ως συμπαίκτες, με τους ALL STAR παίκτες του τουρκικού Survivor. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κι ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνουν ότι οι νικητές θα απολαύσουν ένα μοναδικό έπαθλο, το οποίο δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά έως τώρα: «Ένα αξέχαστο ταξίδι στο νησί Κουρασάο

Διαβάστε ακόμη: Άννα Βίσση: Εντυπωσιάζει με outfits των Thierry Mugler και Jean Paul Gaultier στα γυρίσματα του νέου της video clip

Το Κουρασάο είναι το μεγαλύτερο νησί της ομάδας «ABC» (Aruba, Bonaire, Curaçao) κι ανήκε μέχρι πρόσφατα στις Ολλανδικές Αντίλλες. Πανέμορφο, εξωτικό, ιδιαίτερο! Αυτό είναι το Κουρασάο, στο οποίο οι νικητές θα περάσουν αξέχαστες στιγμές.

Οι Μπλε κι οι Κόκκινες ομάδες των δύο χωρών ενώνονται και μας χαρίζουν - για ακόμη μία φορά - έναν ανεπανάληπτο αγώνα, γεμάτο ένταση και τρομερή αγωνία. Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο αυτοί θα είναι οι Μπλε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA