Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης (26/5) η Άννα Κουρή και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή, την καριέρα της, τα ταξίδια, αλλά και τον άντρα της ζωής της. 

Διαβάστε ακόμη: Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη στον ηθοποιό για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών

«Με είχαν πάρει τηλέφωνο για να μου στείλουν ένα σενάριο. Δεν μου είπαν ποιος το έχει γράψει, απλά ήθελαν τη γνώμη μου. Το διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ. Μου είπαν τότε ότι ήταν της Χατζησοφιά και του Ρώμα. Δεν τους ήξερα πιο πριν, εκεί τους γνώρισα. Κάναμε πρόβες ένα χρόνο μέχρι να βρούμε τους χαρακτήρες. Στην αρχή το άλλο ζευγάρι ήταν ο Χρήστος Ευθυμίου και η Κατερίνα Πετούση. Μετά άλλαξαν και μπήκε ο Στέλιος Μάινας και η Τζόυς Ευείδη», είπε η Άννα Κουρή σχετικά με τη σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν».

«Η αδυναμία μου είναι τα ταξίδια. Έχω πάει στην Κούβα, στη Μαλαισία, στην Ταϋλάνδη, στο Μεξικό, στη Βραζιλία, στην Ιαπωνία. Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε το 2003 και ήμασταν και άλλα δέκα χρόνια πριν μαζί. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Μαζί μεγαλώσαμε», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός. 

Όσο για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, είπε πως «ο πατέρας μου δεν ήθελε καθόλου να γίνω ηθοποιός. Όταν του το είχα πει τσακωθήκαμε. Όταν με είδε, όμως, για πρώτη φορά ενθουσιάστηκε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA