Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην εκπομπή «Love It», ο οποίος μίλησε για τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, σχολίασε το love story μεταξύ Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου, αλλά και όσα είχε πει για ειδύλλιο ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Το πρώτο μήνυμα και το μεγάλο «ευχαριστώ» μετά την αποχώρησή του

«Είμαι ένα τύπος αρκετά έντονος. Ό,τι συναισθήματα νιώθω, τα εκφράζω πολύ έντονα. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, μπήκα με πάρα πολλή χαρά και ενθουσιασμό. Όταν είδα από τη δεύτερη μέρα κιόλας, μία επιθετικότητα προς το μέρος μου και να με υποτιμούν, αντιδρούσα. Αν μου μίλαγαν με ευγενικό τρόπο, θα τα έκανα όλα. Στη συνέχεια η συμπεριφορά μου, δηλαδή το γεγονός ότι δε δέχτηκα αυτό τον άσχημο τρόπο, τους έκανε να εναντιωθούν απέναντί μου», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor. 

«Είμαι άνθρωπος της στιγμής. Αν όταν μου έκαναν κάτι, μετά ερχόντουσαν και μου ζητούσαν συγγνώμη, το ξέχναγα και μετά τους αγκάλιαζα σα μια παρέα. Σαφώς έχω κάνει λάθη, αλλά πιστεύω ότι τα λάθη τα ξεκίνησαν εκείνοι, είδαν έναν άνθρωπο με προσωπικότητα. Το λάθος μου είναι ότι εξέφραζα τα συναισθήματά μου έντονα. Θα μπορούσα να τους πιάσω μετά και να το κάνω πιο ήρεμα, αλλά ήθελα να είμαι ο εαυτός μου όσο και αν τους ενοχλεί», συμπλήρωσε.

«Ο Σπύρος σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μια παραπάνω μέρα ή ώρα στο παιχνίδι, του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα. Βασίστηκε πάρα πολύ στο ψεύτικο love story που έχει στήσει με πολύ καλή στρατηγική με τη Βρισηίδα, όπου ήξερε ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει για άλλη μια φορά. Νομίζω ήμουν ο πιο εύκολος στόχος για να με πετάξει από το παιχνίδι», ανέφερε για τον Σπύρο Μαρτίκα με τον οποίο ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση την εβδομάδα που μας πέρασε.

Και πρόσθεσε: «Είχα προβλέψει ότι αυτό το love story θα κρατήσει μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, μετά θα εξατμιστεί. Αυτό το love story το έχτισαν μεταξύ τους, γιατί ο Μαρτίκας είχε καταλάβει ότι είχε μαλακώσει όλο αυτό που είχε βγάλει στην αρχή και η Βρισηίδα είχε γίνει και εκείνη λίγο αδιάφορη. Άρα, αυτοί οι δύο άνθρωποι ήρθαν κοντά και δημιούργησαν αυτό το love story που για εμάς τους παίκτες ήταν αστείο για να παραμείνουν στο παιχνίδι». 

Φυσικά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και στις δηλώσεις του περί φλερτ μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Σοφιάννας Αβραμάκη.

«Δυστυχώς ο Άρης τους έχει πείσει ότι είναι ο ηγέτης και ότι πρέπει να τον ρωτάνε για τα πάντα. Off camera μου είχε πει ότι έχω πάρα πολύ κόσμο έξω που θα με στηρίξει και ότι θα μείνω πολύ καιρό στο παιχνίδι και ότι είμαι πολύ διαφορετική προσωπικότητα από τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά on camera έπαιρνε το μέρος του Σπύρου και του Τάκη και εκεί καταλάβαινα ότι έχει στρατηγική και ότι το κάνει για να δείξει στο κόσμο ότι εγώ είμαι λάθος και να με πετάξει εκτός παιχνιδιού», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. 

Τέλος, διευκρίνισε πως «Ό,τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται, δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Το τονίζω και θα το τονίζω όσο ζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Υπήρχε ο καπνός και η φωτιά και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δεν νομίζω ότι προσέβαλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη, φαινόταν και από το ύφος μου ότι υπήρχε τρολ αλλά ήταν και πράγματα, τα οποία έβλεπα».

«Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω στην κάμερα ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές ούτε η καθοδήγηση και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA