Μενού
  • Α-
  • Α+

H Σάσα Ντάριο, η θρυλική χορεύτρια της λυρικής σκηνής που κατέρριψε τα στερεότυπα, κάθισε την Παρασκευή (27/5) στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλη της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Διαβάστε ακόμη: Ρολάν Γκαρός: Η Σιμόνα Χάλεπ έπαθε κρίση πανικού κατά τη διάρκεια του αγώνα

«Γεννήθηκα στον Πειραιά από μια φτωχή οικογένεια μέσα στον πόλεμο. Εγώ ήθελα να χορεύω, αλλά δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν σχολές χορού. Στα 16 μου με πήραν σε μια σχολή ως ταλέντο κι εκεί γνώρισα πολλούς σκηνοθέτες. Ήταν παράξενο μια κοπέλα να θέλει να γίνει χορεύτρια. Τον μπαμπά μου τον έχασα μικρή, η μητέρα μου με έστειλε για χορό. Δίναμε στη σχολή 30 δραχμές τον μήνα. Ευτυχώς ήρθε η Λυρική Σκηνή και μου άλλαξε η ζωή», είπε αρχικά η Σάσα Ντάριο.

«Δεν είχα ούτε έναν συγγενή στο θέατρο. Ήμουν μόνη μου. Ωστόσο δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να σκέφτηκα να σταματήσω τον χορό. Δεν το μετάνιωσα ποτέ», συμπλήρωσε. 

Παράλληλα, η Σάσα Ντάριο μίλησε και για το βιβλίο της «36 μαθήματα χορού - Αναμνήσεις», που έγραψε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, λέγοντας πως: «Έκανα έναν απολογισμό ζωής. Δεν ήθελα να κάνω βιβλίο καθόλου, αλλά με έπεισε ο Ιάσωνας. Ερχόταν σπίτι κάθε μέρα. Ήρθαν όλα πολύ καλά στη ζωή μου. Κουράστηκα, αλλά οι δρόμοι που διάλεξα βγήκαν καλοί». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA