Μενού
  • Α-
  • Α+

Τίτλοι τέλους έπειτα από 3.200 επεισόδια και 19 επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν για το «The Ellen DeGeneres Show» το οποίο παρουσίαζε με επιτυχία από τον Σεπτέμβριο του 2003 η Ellen DeGeneres. Η εκπομπή έριξε αυλαία, καθώς η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στην επαγγελματική της καριέρα καθώς δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με κάποιο άλλο project.

Διαβάστε ακόμη: Ellen DeGeneres: Μίλησε με δάκρυα για τη στιγμή που έκανε coming out πριν 25 από χρόνια

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τη συμβουλή της, η οποία είναι: “Μην κάνεις τίποτα για ένα χρόνο. Δεν έχει σημασία πόσο καλή είναι η προσφορά, απλά κάτσε για έναν χρόνο”», δήλωσε η Ellen DeGeneres στο Hollywood Reporter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Και πρόσθεσε: «Και θα σας πω ότι έχω μια απίστευτη προσφορά αυτήν την στιγμή, την οποία στην πραγματικότητα είχα αρκετούς μήνες πριν τελειώσω με την εκπομπή.

Είναι πραγματικά, πραγματικά δύσκολο να πω όχι και ζητάω να την καθυστερήσω γιατί πραγματικά προσπαθώ να κάτσω ακίνητη. Αυτό είναι το πρώτο μου αυτοεπιβαλλόμενο διάλειμμα. Το προηγούμενο δεν ήταν».

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία της εκπομπή η Ellen DeGeneres επέλεξε να έχει καλεσμένες τρεις κυρίες: Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον και οι τραγουδίστριες Πινκ και Μπίλι Άιλις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA