Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρης Σώζος, ο οποίος την περασμένη σεζόν επέστρεψε τηλεοπτικά, καθώς συμμετείχε στη σειρά του ANT1 «Αγριες Μέλισσες» υποδυόμενος τον τραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από το... χέρι του Δούκα Σεβαστού, μίλησε στην εκπομπή «Status» και αποκάλυψε ότι αρχικά δεν ήθελε να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο γιατί αισθανόταν πολύ κουρασμένος.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Αλλη μία δολοφονία στο Διαφάνι θα ταράξει τα νερά

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να κάνω τον ρόλο στις Αγριες Μέλισσες γιατί ήταν μια περίοδος που ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος. Δεν ήθελα να το κάνω αλλά το έβλεπα το σίριαλ και μου άρεσε πάρα πολύ. Με την προτροπή και την πίεση της συζύγου και της κόρης μου είπα το ναι. Φυσικά καθόλου δεν το μετάνιωσα. Ποτέ δεν μετανιώνω για πράγματα που κάνω», είπε ο Χάρης Σώζος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφήσει τη δουλειά του για την υποκριτική: «Πριν ασχοληθώ με τον χώρο της υποκριτικής δούλευα σε μια ασφαλιστική εταιρεία και παράλληλα σπούδαζα. Όταν όμως στο τρίτο έτος της σχολής έπρεπε να παίξουμε στην Επίδαυρο, έπρεπε να επιλέξω ποιο δρόμο θα ακολουθήσω. Έπαιρνα από την ασφαλιστική περίπου 3.000 δραχμές και στο θέατρο έπαιρνα 300 δραχμές. Τεράστια η διαφορά. Αν ξεκινούσα σήμερα, δεν ξέρω αν θα έκανα αυτή την επιλογή παρόλο που είμαι ευχαριστημένος και όλα μου έχουν πάει καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA