Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελένη Ράντου και Χάρης Ρώμας έχουν γράψει - και εξακολουθούν να γράφουν - ιστορία στην ελληνική τηλεόραση αφού μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από το φινάλε του «Κωνσταντίνου και Ελένης», όμως, η σειρά εξακολουθεί να προβάλλεται καθημερινά και ασταμάτητα από τον ΑΝΤ1, αυξάνοντας με τα χρόνια το φανατικό κοινό της.

Διαβάστε ακόμη: Τα Φιλαράκια: Τέλος από το ελληνικό Netflix - Πού μπορείτε να δείτε τη σειρά

Μπορεί οι ίδιοι να μην αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναενσαρκώσουν το ρόλο της Ελένης Βλαχάκη και του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού σε σίκουελ της σειράς, μια ιδέα που έχει συζητηθεί κατά καιρούς, όμως, το βράδυ της Δευτέρας (30/5) οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί χάρισαν στους φαν τους ένα άτυπο «mini reunion».

Ελένη Ράντου και Χάρης Ρώμας έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χορευτική Πανούκλα» στο Δημοτικό Θέατρο Σκηνή Ωμέγα και πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό, μοιράζοντας απλόχερα το χαμόγελό τους στους θαυμαστές τους.

Μην ξεχνάμε ότι εκείνοι χαρίζουν ακόμα και σήμερα στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά το γεγονός ότι έχει χαθεί το μέτρημα στις επαναλήψεις, ρεκόρ που δεν έχει «χτυπήσει» καμία άλλη ελληνική σειρά.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA