Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Κάρμεν Ρουγγέρη, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για το θάνατο του πατέρα της και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συνέχεια, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στον άνθρωπο που τη βοήθησε να συγκεντρώσει τα χρήματα για να μπορέσει να σπουδάσει σε Δραματική Σχολή. 

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Σκουλός: «Περίμενα ότι θα με καλέσουν και τη νέα σεζόν στο GNTM» - «Έριχναν κατάρες για το παιδί μου»

«Μετά το θάνατο του πατέρα μου βρεθήκαμε στο δρόμο κι έπρεπε να βρω δουλειά. Όταν τελείωσα το σχολείο, ένας πολύ καλός συγγενής μου έδωσε ένα χαρτί για να πάω κάπου να βρω δουλειά, αλλά εγώ ντρεπόμουν, έσκισα το γράμμα κι άνοιξα μια εφημερίδα για να βρω δουλειά», είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη. 

«Την πρώτη μέρα πήγα σε ένα ζαχαροπλαστείο, με πήρανε και με βάλανε να σφουγγαρίσω. Ήρθε ένας Άγγλος να ψωνίσει κι εγώ ανέλαβα αμέσως στα αγγλικά να τον εξυπηρετήσω. Μετά με βάλανε στο ταμείο την ίδια μέρα», συνέχισε, εξηγώντας πως «πάντοτε ήθελα να καλυτερέψω τη θέση μου, αλλά δεν άφηνα μια δουλειά αν δεν έβρισκα μια άλλη». 

«Έτσι έψαχνα και βρήκα μια διαφημιστική εταιρεία και πήγα εκεί, αλλά έπαιρνα 1.000 δραχμές και δούλευα από το πρωί ως το βράδυ. Και αρχίζω να ψάχνω μήπως βρω κάτι καλύτερο. Άδειασε μια θέση σε μια άλλη διαφημιστική εταιρεία, η οποία έδινε 1.500 δραχμές μόνο για το πρωί», πρόσθεσε.

Σε εκείνο το σημείο η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτός ο διευθυντής ήταν ένα όνειρο. Ήταν Κύπριος και λεγόταν Νεόφυτος Σοφρωνίου, με πήρε αμέσως σε αυτή τη δουλειά. Συγκινούμαι, με βοήθησε πάρα πολύ. Πηγαίνω στη δραματική σχολή να σπουδάσω, αλλά δε μου φτάνουν τα χρήματα και δίνω εξετάσεις να γίνω αεροσυνοδός όπου θα έπαιρνα 3.500 δραχμές και πάω και του λέω ότι θα φύγω επειδή θέλω να σπουδάσω στο θέατρο και δε με φτάνουν τα χρήματα. Φώναξε αμέσως τον λογιστή και ζήτησε να μου ανεβάσουν το μισθό στις 3.500 δραχμές», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της αφού τη βοήθησε να εκπληρώσει το όνειρό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA