Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor, εκτός από το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών, όπως το είχε χαρακτηρίσει φέτος στην πρεμιέρα του ο Γιώργος Λιανός, έχει εξελιχθεί στο παιχνίδι των ατελείωτων στρατηγικών αφού κάθε εβδομάδα στήνονται νέα σχέδια - είτε φανερά είτε στο παρασκήνιο - για το ποιοι παίκτες να βγουν στον τάκο. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ασημίνα κατά Μαρτίκα: «Να δω πώς θα κυκλοφορείς στην Ελλάδα» - «Δεν πιστεύω τόσο μεγάλη υποκρισία»

Απόψε Τρίτη (31/5) και λίγο πριν ριχτούν στο στίβο της μάχης οι Μπλε και οι Κόκκινοι για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, στο στρατόπεδο των Κόκκινων ο Σπύρος Μαρτίκας πρότεινε στους συμπαίκτες του αν χάσουν πάλι την ασυλία, να βγουν στον τάκο μαζί του οι δύο κοπέλες, Στέλλα Ανδρεάδου και Θωμαΐδα (Μαίη) Εμμανουηλίδου, θεωρώντας ότι θα αποχωρήσει αυτός από το ριάλιτι. Ωστόσο, τα λεγόμενά του δεν έδειξαν να πείθουν τη Μαίη. 

«Ο Σπύρος, άμα βγει με δύο κοπέλες στον τάκο, θα φύγει η κοπέλα. Σπύρο, άστα αυτά τώρα, άλλο ένα σχέδιο. Πέντε μήνες τα ίδια πράγματα, σε τα μας;», είπε η Θωμαϊς στην ομάδα της.

«Κάνει τα ίδια και τα ίδια πέντε μήνες τώρα και προσπαθεί να πείσει εμένα και όλη την ομάδα για τη στρατηγική του. Εγώ δε θα πέσω στην παγίδα του. Της Στέλλας της έχουν πιπιλίσει το μυαλό. Απορώ με τη Στέλλα που μπαίνει στη διαδικασία και τον πιστεύει, δεν ξέρω αν φτάνει μέχρι εκεί το μυαλό της. Εγώ δε συμμετέχω σε αυτό, θα κινηθώ όπως θέλω εγώ. Δεν είμαι ηλίθια, ξέρω τι σχεδιάζουν. Έχω τη δικιά μου κρίση και λογική και έτσι, θα κινηθώ», δήλωσε στη συνέχεια η Μαίη.

Μάλιστα, στο στρατόπεδο των Μπλε, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Άρης Σοϊλέδης αντιλήφθηκαν τι «μαγειρεύει» ο Μαρτίκας και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, παρενέβη η Μαίη, η οποία τους επιβεβαίωσε τις υποψίες τους.

«Συγγνώμη που επεμβαίνω επειδή το άκουσα αυτό που είπες, καθόμουν δίπλα. Αυτό είναι όντως ένα σχέδιο, που τώρα κανονίζει με τους υπόλοιπους γιατί δεν θέλει να βγει με τον Στάθη στον τάκο και μια κοπέλα. Θέλει να με ψηφίσουν εμένα από κάλπη και να βγάλουν από ατομική τη Στέλλα, ώστε να έχει περισσότερες ευκαιρίες να μείνει αυτός στο Survivor. Αυτό το σχέδιο που είπατε, ήδη ετοιμάζεται», τους αποκάλυψε η Μαίη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA