Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντάσεις, δράση και συγκίνηση υπόσχεται το επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί απόψε Τετάρτη (1/6) με τη Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία είναι υποψήφια αυτή την εβδομάδα, να λέει ξεκάθαρα ότι δεν πιστεύει ότι οι προθέσεις του Σπύρου Μαρτίκα να βγει στον τάκο με εκείνη και τη Στέλλα Ανδρεάδου ήταν καλοπροαίρετες. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Το «σχέδιο Μαρτίκα» και η πονηριά στη στάση της Μαίης που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων 

«Ο Σπύρος νομίζει ότι είναι ο King του Survivor. Ούτε στο παρελθόν ούτε και τώρα πίστευα αυτά τα καλέσματα του Σπύρου γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος θέλει να φτάσει στον τελικό», θα δηλώσει η Μαίη, ενώ ο Μαρτίκας με τη σειρά του θα αναφέρει πως «τόση φαντασία στην καχυποψία δεν έχω ξαναδεί».

Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για «το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού Survivor», όπως θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, το οποίο θα είναι «βιντεοκλήση με άτομα της οικογένειάς σας».

Στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης όλοι οι παίκτες δε θα μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να «λυγίζουν» και να ξεσπούν σε δάκρυα. 

Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα στο στίβο της μάχης, καθώς επιθυμούν διακαώς να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους μετά από τόσους μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA