Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και ήδη από το φθινόπωρο είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες που ήθελαν την Ιωάννα Μαλέσκου να μη συνεχίζει του χρόνου στο ΣΚΑΪ, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να συζητάει με άλλα κανάλια.

Διαβάστε ακόμη: Το κλεισμένο deal της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι νέες «πόρτες» της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το τι γεύση της άφησε η φετινή σεζόν, τη σχέση της με τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ ρωτήθηκε για τα μελλοντικά της σχέδια για τα οποία κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά της. 

«Έχουμε 2 μήνες και κάτι τουλάχιστον για το "Love it" δεν έχει κλείσει ακόμα η σεζόν, δεν έχει ολοκληρωθεί ένα πολύ μεγάλο project. Όσοι κάνουμε αυτό το επάγγελμα και έχουμε δημόσιο λόγο, κρινόμαστε. Αυτό είναι και το όμορφο στην υπόθεση γιατί κρίνεσαι και βελτιώνεσαι. Αν έχεις και τη διάθεση της αυτοκριτικής, ένα παραπάνω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και διευκρίνισε ότι:

«Δεν αισθάνθηκα σε δυσμενή θέση. Όλα είναι καλοδεχούμενα αν μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα κάποια σχόλια που καλό θα ήταν να μην είχαν γίνει και λίγο κάπου με πίκραναν και με στεναχώρησαν, τα προσπερνάω. Τα κρατάω, τα αφομοιώνω και προχωράω μπροστά. Δεν κρατάω κακίες. Δε μου αρέσει να αναλώνομαι σε αρνητικά συναισθήματα». 

Σε ερώτηση για το αν αγχώνεται για τα νούμερα τηλεθέασης η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε ότι «Το άγχος για τους αριθμούς δεν το αισθάνθηκα. Το άγχος το έχω καθημερινά για να είμαι καλή και συνεπής. Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα τι θα γίνει με το Love it. Αυτά τα ξέρει ο ΣΚΑΪ. Δε θα βγω εγώ να πω τι θα κάνει το Love It».

Τέλος, όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια, προτίμησε για την ώρα να μην πει τι σχεδιάζει, εξηγώντας πως «Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτά που ακούγονται. Σίγουρα, όμως, κανείς δεν πάει χαμένος που βλέπει τη ζωή με συγκεκριμένο τρόπο».

«Θα πω ότι έρθει η στιγμή που θα μπορώ και εγώ να μιλήσω πιο άνετα. Σίγουρα έχω πράγματα στο μυαλό μου και καλό είναι να μη μένουμε σε στασιμότητα. Στη ζωή οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν. Όλα στη σωστή στιγμή θα ανακοινωθούν», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA