Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας, το τελευταίο για το φετινό Survivor, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, απόψε Πέμπτη (2/6) Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, ενώ θα μάθουμε και ποιος παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: «Ασημίνα Χατζηανδρέου και Άρης Σοϊλέδης, αυτοί είναι οι τσάμπα μάγκες»

Αναλυτικότερα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η μπλε ομάδα έρχεται από σερί νικών με αποτέλεσμα η ψυχολογία τους να είναι σαφώς καλύτερη από αυτή της κόκκινης ομάδας, η οποία τελευταία μετράει μόνο ήττες με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να βγάλει στον τάκο τρεις παίκτες της. 

Σύμφωνα με τα spoilers, το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και απόψε με τους Μπλε να κερδίζουν και πάλι τον αγώνα για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας.

Λίγο αργότερα στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor με τις ελπίδες πολλών παικτών ότι μπορεί να φύγει ο Σπύρος Μαρτίκας να διαψεύδονται, αφού σύμφωνα με τα spoilers, η Στέλλα Ανδρεάδου είναι αυτή που τελικά αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης. 

Να θυμίσουμε πως εκτός του Σπύρου και της Στέλλας, υποψήφια προς αποχώρηση είναι και η Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία, μάλιστα, από την πρώτη στιγμή διαχώρισε τη θέση της από την υπόλοιπη ομάδα της, χαρακτηρίζοντας μία ακόμα «στρατηγική» το «σχέδιο Μαρτίκα» να βγει εκείνος στον τάκο με τις δύο κοπέλες της ομάδας του και όχι με μία κοπέλα και ένα αγόρι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA