Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άνταμ Σάντλερ εμφανίστηκε στο Good Morning America για να συζητήσει για την ταινία του Hustle, αλλά αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν το μαυρισμένο του μάτι. Παρόλα αυτά, ενώ όλοι πίστευαν πως προέκυψε μετά από καυγά, η εξήγηση ήταν απλούστερη. 

Διαβάστε ακόμη: Αλιόνα Αμπράμοβα: Αγνώριστη η... cheetos του GNTM – Εχει πρόσωπο 15χρονης από τις πλαστικές

Ο 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι είχε ένα ατύχημα με το κινητό στο κρεβάτι, προκαλώντας την μεγάλη μελανιά. «Ήμουν στο κρεβάτι, στη μέση της νύχτας και τα σκεπάσματα ήταν πάρα πολύ σφιχτά και είχα το κινητό μου στη μέση του κρεβατιού. Τέντωσα τότε το πόδι μου και κλώτσησα το κινητό και εκείνο πέταξε και με χτύπησε στο κεφάλι! Αρνήθηκα να το αναγνωρίσω, αισθάνθηκα αίμα και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει αλλά έπρεπε να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα είχε γίνει αυτό».

Μάλιστα, ο ίδιος με χιουμοριστική διάθεση ανέφερε πως δεν υπάρχει τίποτα... κουλ γύρω από το χτύπημά του, καθώς όπως εξήγησε, «όταν με βλέπουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης σκέφτονται ότι μου αρέσει να τσακώνομαι και εγώ τους λέω απλά ότι ήταν ένα ατύχημα στο κρεβάτι».

Πάντως, ο σταρ του κινηματογράφου είχε μαυρισμένο μάτι το 2015 ενώ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο NBA Finals και επίσης το 2014 κατά την εμφάνισή του στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA