Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου και μετά από τρεις εντυπωσιακές σεζόν οι Άγριες Μέλισσες, η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, θα ρίξει την αυλαία της. Μέχρι να φτάσουμε σε εκείνο το επεισόδιο, ωστόσο, πολλά και δραματικά θα είναι αυτά που θα συμβούν.

Μέχρι στιγμής οι συντελεστές των «μελισσών» κρατούν ως επτασφραγιστο μυστικό το τέλος και πολλοί είναι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά και ακόμα και τώρα δεν έχουν πάρει το σενάριο εκείνων των επεισοδίων.

Κάποια από αυτά τα δραματικά γεγονότα που θα συμβούν, ωστόσο, έχουν διαρρεύσει και είναι φυσικό να μεγαλώνουν την αγωνία. Ένας από αυτά έχει να κάνει με μια ακόμα νύχτα κόλαση που θα ζήσει το Διαφάνι.

Πρωταγωνιστές σε αυτή τη νύχτα θα είναι ο Ακύλας (aka Αιμίλιος Χειλάκης) και ο Μελέτης (aka Γιώργος Γεροντιδάκης) οι στρατοί των οποίων θα συγρουστούν με ολέθρια αποτελέσματα. Σύμωνα, λοιπόν, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, όσο περνούν τα επεισόδια ο εργολάβος της χούντας θα αισθάνεται όλο και πιο απομονωμένος και θα ρίξει το βάρος του στη συνοχή της οικογένειας του (ακόμα και με τη βία) η οποία του γυρνάει την πλάτη. Επιπλέον ο Μεγαρίτης θα εστιάσει την προσοχή του στο να εκδικηθεί την οικογένεια των Σεβαστών, ωστόσο, τελικά το κακό θα το βρει από αλλού.

Όλο αυτό το διάστημα ο Μελέτης θα προετοιμάζεται για την τελική σύγκρουση με μοναδικό στόχο να βγάλει τον πρώην πεθερό του από τη μέση.

Σε εκείνη τη νύχτα κόλαση, λοιπόν, οι δύο πλευρές θα εμπλακούν σε μια ένοπλη συμπλοκή μέσα στο χωριό όπου πολλοί θα χάσουν τη ζωή τους. Δυο από αυτούς θα είναι τόσο ο Ακύλας όσο και ο Μελέτης με τα σπόιλερ να κάνουν λόγο πως νεκροί θα πέσουν και άλλοι κεντρικοί ήρωες της σειράς!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA