Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν απόψε Τετάρτη (8/6) για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor με τους Μπλε να έχουν κερδίσει την πρώτη και τους Κόκκινους να έχουν κερδίσει τη δεύτερη ασυλία τη Δευτέρα (6/6) και την Τρίτη (7/6) αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Βρισηίδα για Στάθη: «Σκέφτηκες το εγώ σου - Δεν ήθελες να σε επισκιάσει ο Άρης»

Στα δύο Συμβούλια που πραγματοποιήθηκαν οι Κόκκινοι ψήφισαν τον Σπύρο Μαρτίκα και οι Μπλε τη Βρισηίδα Ανδριώτου ως υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες για αυτή την εβδομάδα. 

Απόψε Τετάρτη (8/6) η κάθε ομάδα θα τα δώσει όλα στο στίβο της μάχης, ώστε να μη χρειαστεί να βγάλει και δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον πάρα πολύ.

Ωστόσο, μία ομάδα αναγκαστικά δε θα το αποφύγει και σύμφωνα με τα spoilers, αυτή θα είναι η κόκκινη ομάδα, η οποία αναμένεται να χάσει στην αποψινή αναμέτρηση στο στίβο της μάχης. 

Έτσι, θα πάει στο Συμβούλιο του Νησιού υποχρεωμένη να ψηφίσει και δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση και σύμφωνα με τα spoilers, θα είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος - να σημειώσουμε - ότι θα είναι η πρώτη φορά που βγαίνει υποψήφιος. 

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε αν θα επικρατήσει απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι έχουν το δικό τους κοινό που τους κρατάει στο παιχνίδι όσες φορές βγήκαν υποψήφιοι.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA