Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν να έκαναν μια μικρή παύση στο Survivor της Τετάρτης την οποία και… διέλυσαν μια μέρα αργότερα, στο επεισόδιο της Πέμπτης, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Αφορμή βεβαίως στάθηκε η υποψηφιότητα και των δύο προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Παραλίγο να σκότωνα με το αυτοκίνητο τον Τζόρτζεβιτς

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας παραδέχθηκε πως «σαφώς και δεν θα αδικήσω καμία καλή παίκτρια εξυπηρετώντας κανενός τα συμφέροντα και σαφώς δεν θα αδικήσω κανέναν για να εξυπηρετήσω κανενός συμφέρον. Δεν με νοιάζει αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει η Βρισηίδα, πραγματικά».

«Αφού τα βρήκαμε με τον Σπύρο και μου έλεγε, «σε θέλω πολύ και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, είμαι στεναχωρημένος με όλο αυτό που έγινε και δεν θέλω να τελειώσει ποτέ», στο συμβούλιο του είπα πως είμαι ανοιχτή αν θέλει να με ξαναδιεκδικήσει και να φτιάξουμε και πάλι αυτό το όμορφο που είχαμε. Μετά από πάρα πολύ ώρα, όμως, είπε πως δεν τον νοιάζει αν θα φύγω από το παιχνίδι. Δεν σε νοιάζει; Εντάξει, αγάπη μου! Έκλεισε η πόρτα που είχα ανοικτή να με διεκδικήσεις. Πρώτα απ’ όλα και μόνο που λες ότι δεν σε νοιάζει, εγώ δεν θα φύγω αλλά θα φύγεις εσύ! Ορίστε! Τώρα πας να μου ρίξεις χυλόπιτα και θα σου γυρίσει πίσω. Τι πάει να πει πως δεν σε νοιάζει;» δήλωσε αιχμηρά, με τη σειρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον συμπαίκτη της στο Survivor.

«Βρισηίδα μου, τελειώνει αυτό το παιχνίδι και θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Εσύ ζεις στη Θεσσαλονίκη, εγώ ζω στην Αθήνα. Τι να πω… Δεν θέλω να πω κάτι… Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι» συμπλήρωσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας στις δηλώσεις του

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA