Μενού
  • Α-
  • Α+

Κόσμος πάει και έρχεται αυτές τις ημέρες στα γραφεία των τηλεοπτικών σταθμών. Την τιμητική τους έχουν οι παρουσιαστές και θα ακολουθήσουν από την επόμενη εβδομάδα οι «δεύτεροι ρόλοι» δηλαδή τα πάνελ, οι σχολιαστές και οι δημοσιογράφοι. Μια κυρία πάντως και συγκεκριμένα μια «Queen» κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας το τηλέφωνό της να χτυπήσει. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει προς το παρόν καμία ενημέρωση ούτε από τον ΣΚΑΪ, αλλά ούτε και από την Acun Medya για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν με δεδομένο το τέλος του «Κάτι Ξαναψήνεται» αλλά και την παρουσία - όπως όλα δείχνουν - της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο «My Style Rocks».

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Μαμαλάκης: «Ο Ακης Πετρετζίκης είναι το αστέρι της μαγειρικής»

Ο «Αγρότης» έχει πέσει πάλι στο τραπέζι με ελάχιστες πιθανότητες να υλοποιηθεί πιθανότερο είναι η Queen Dina να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και στο δεύτερο μισό τη σεζόν εφόσον γίνει το All Star Survivor να παρουσιάσει το «Survivor Panorama» ίσως μαζί με κάποιον παλαίμαχο παίκτη που δεν θα ακολουθήσει τους «Star» στον Άγιο Δομίνικο. 

Σασμός: Τα παρασκήνια και οι ευχές στο κρητικό γλέντι

Μέχρι πρωίας γιόρτασαν το τέλος των γυρισμάτων του «Σασμού», πρωταγωνιστές, συντελεστές αλλά και στελέχη του Alpha σε γνωστό κρητικό στέκι στο Μοσχάτο. Το τραγουδιστικό κομμάτι ανέλαβε ο Μάνος Πυροβολάκης και η μπάντα του. Το μενού περιελάμβανε ντολμαδάκια, γίδα με γαμοπίλαφο, κρητικά λουκάνικα, απάκι συνοδεία άφθονης τσικουδιάς και κρασιού. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις 4.00 το πρωί. Από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς η παρουσία του διευθύνοντος Συμβούλου του Alpha Μανώλη Δραϊνάκη ο οποίος και είχε δώσει πριν δύο χρόνια της έγκριση για να γίνει η συγκεκριμένη παραγωγή.

Μάλιστα ο CEO του καναλιού της Motor Oil σε προσωπικό τόνο επισήμανε πως είναι η πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας του που απέκτησε προσωπικές φιλίες με ηθοποιούς. Στα ευτράπελα του γλεντιού η στιγμή που ο Θανάσης Πατριαρχέας (Άγγελος) μπερδεύτηκε και πήρε τα κλειδιά και το κινητό του Στάθη Ματζώρου (Παντελής). Λίγη ώρα αργότερα τηλεφωνήθηκαν σε άλλα νούμερα και τακτοποίησαν το θέμα. Ως γνωστόν ο Σασμός συνεχίζει με νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα και την επόμενη σεζόν. 

Φαίη Σκορδά καλεί Αργυρώ 

Πρόταση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκανε για την επόμενη σεζόν η Φαίη Σκορδά. Ακόμη πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα έχει ξεχωριστή διαδοχική εκπομπή με τον Λιάγκα ή αν θα έχουν το «Πρω1νο» 2 σε 1 που γράφαμε την Πέμπτη. Η κατάσταση αναμένεται να ξεδιαλύνει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. 

Το παρασκήνιο της μεταγραφής Στραβελάκη στο Open

Οριστική είναι η απόφαση του Νίκου Στραβελάκη να αφήσει τον ΣΚΑΪ για το Open όπου θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στη θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου ο οποίος πηγαίνει στον ΣΚΑΪ. Ο Στραβελάκης είχε αρκετές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 όμως δεν προχώρησαν τελικά. Αφενός το κανάλι ήταν για μια ακόμη φορά διστακτικό στην ενεργοποίηση ενημερωτικής ζώνης 16.00 με 18.00 το απόγευμα, αφετέρου δεν είχε σκοπό εφόσον προχωρούσε η συνεργασία να επενδύσει σε ένα γενναίο μπάτζετ για το χτίσιμο της ζώνης.

Και μην ξεχνάμε βέβαια ότι πρόκειται για μια ζώνη στην οποία υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και κυριαρχία στην τηλεθέαση του Ευαγγελάτου στο Mega όπου έχει χτίσει συνήθεια. Κάπως έτσι οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν, ο Νίκος Στραβελάκης έκανε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια στο Mega, υπήρξε συμφωνία και απομένει αυτή να αποτυπωθεί και γραπτώς μετά τη τυπική λήξη του συμβολαίου Στραβελάκη - ΣΚΑΪ στις 30 Ιουνίου. 

Σπάσιμο της πρωινής ζώνης σκέφτονται στο Open

Πάντως στο Open σκέφτονται τον διαχωρισμό της πρωινής ενημερωτικής ζώνης με δύο εκπομπές όπως ήταν δηλαδή και στην έναρξη λειτουργίας του σταθμού. Μια πολύ πρωινή εκπομπή που θα ξεκινά στις 5.30 και θα ολοκληρώνεται 7.30 με 8.00 και μια δεύτερη που θα ολοκληρώνεται στις 10.00. Για την πρώτη ζώνη ακούγεται το όνομα της Ευλαμπίας Ρέβη με άντρα παρτενέρ και για τη δεύτερη αυτά του Μάνου Νιφλή και της Χρύσας Φώσκολου που θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από τον ΑΝΤ1 μετά την άνοδο από το Φάληρο στο Μαρούσι της Μαρίας Αναστασοπούλου η οποία θα είναι η τηλεοπτική παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη από την επόμενη σεζόν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA