Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Love Island που προβάλλεται στην Αγγλία αυτή την περίοδο συμμετέχει η Τζέμα Όουεν, η μεγαλύτερη κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Αγγλίας και της Λίβερπουλ, Μάικλ Όουεν, αλλά - όπως φαίνεται - από δηλώσεις του ο ίδιος έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. 

Διαβάστε ακόμη: Justin Bieber: Τι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt από το οποίο πάσχει ο γνωστός τραγουδιστής

Η 19χρονη Τζέμα έκανε το ντεμπούτο της στο παιχνίδι στις αρχές της εβδομάδας όταν ο Μάικλ Όουεν ήταν εκτός Αγγλίας και έτσι όταν γύρισε τον περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.   

Είδε την κόρη του να χοροπηδάει φορώντας ένα μπικίνι - «το καμάρι μου και η χαρά μου», όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος - και στη συνέχεια να αγκαλιάζεται στο κρεβάτι με ένα συμπαίκτη της, τον Ντέιβιντ, ο οποίος είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερό της. «Δεν είναι κάτι που κάθε πατέρας θέλει να βλέπει, έτσι δεν είναι;», ανέφερε με απογοήτευση ο Μάικλ Όουεν.

Τουλάχιστον αυτό που τον παρηγορεί είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε σωματική επαφή μεταξύ τους και ότι η Τζέμα είχε γυρισμένη την πλάτη της στο συμπαίκτη της.

«Ευτυχώς για μένα, δεν υπήρξε σωματική επαφή. Η Τζέμα είχε την πλάτη της στον τύπο. Υπήρχε χώρος ανάμεσά τους. Σκέφτηκα, "Καλό κορίτσι". Κανένας πατέρας δεν θέλει να δει σωματική επαφή, έτσι δεν είναι; Εγώ σίγουρα όχι. Αν υπάρξει σωματική επαφή, νομίζω ότι θα πετάξω κάτι στην οθόνη. Δεν θέλω να δω φιλιά. Μη με κάνετε να δω φιλιά»», τόνισε σε δηλώσεις του ο Μάικλ Όουεν. 

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογείται ότι αυτό που ανησυχούσε την κόρη του ενόψει της συμμετοχής της στο «Love Island» ήταν το ότι θα πρέπει να φιληθεί με πολλούς συμπαίκτες της, αν και δεν κρύβει πως όσο περισσότερο παραμένει η κόρη του στο παιχνίδι τόσο πιο πολύ θα χαλαρώνει με το θέμα του φιλιού και όχι μόνο. 

Πάντως, καθόλου χαρούμενη δεν είναι ούτε και η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ενώ αυτό που στενοχωρεί και τους δύο πιο πολύ είναι ότι η κόρη τους έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια από την πρώτη ημέρα της συμμετοχής της στο Love Island.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA