Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor επιστρέφει με νέο επεισόδιο απόψε Κυριακή (12/6) στον ΣΚΑΪ γεμάτο ανατροπές και μια σημαντική ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό, η οποία θα αλλάξει εντελώς τους κανόνες του παιχνιδιού από εδώ και στο εξής. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν το κάναμε για το ριάλιτι - Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω με τον Μαρτίκα»

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ότι πλέον στους αγώνες ασυλίας οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά, ενώ μόνο στους αγώνες επάθλου θα αγωνίζονται με τις ομάδες τους. 

Βέβαια, απόψε πριν αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, οι παίκτες θα περάσουν από αγώνες κατάταξης, ώστε να σχηματιστούν εκ νέου οι ομάδες. 

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Άρης Σοϊλέδης θα είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες για απόψε με τον πρώτο να γίνεται αρχηγός της Κόκκινης ομάδας και τον δεύτερο της μπλε ομάδας αντίστοιχα. 

Να σημειώσουμε πάντως ότι η μόνη αλλαγή στις ομάδες θα είναι η «μεταγραφή» της Σταυρούλας Χρυσαειδή πίσω στην μπλε ομάδα, αφού κατά τα άλλα οι δύο ομάδες θα μείνουν ίδιες. 

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα επάθλου φαγητού, σύμφωνα πάλι με τα spoilers, οι Μπλε θα αναδειχθούν για ακόμα μία φορά νικητές με τους τέσσερις παίκτες της ομάδας να πηγαίνουν στους αγώνες ασυλίας χορτάτοι.

Δεδομένου ότι το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία, η εκπομπή «Open Weekend» θέλησε να λύσει την απορία των τηλεθεατών για το πότε θα δούμε τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ημιτελικός θα προβληθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου με τέσσερις παίκτες να φτάνουν σε αυτόν, εκ των οποίων μόνο δύο θα πάρουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, ο οποίος θα προβληθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου οπότε και θα μάθουμε ποιος ή ποια θα είναι ο μεγάλος νικητής ή η μεγάλη νικήτρια του φετινού Survivor.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA