Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Squid Game, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ του Netflix, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η δημοφιλής πλατφόρμα, χωρίς, όμως, ακόμα να είναι γνωστό το πότε θα είναι διαθέσιμα τα νέα επεισόδια, κάτι που εντείνει την αγωνία των φαν ακόμα περισσότερο. 

Διαβάστε ακόμη: Peaky Blinders: Η σεζόν 6 είναι διαθέσιμη στο Netflix - Ερχεται και ταινία

Στην επίσημη σελίδα του Netflix, ανέβηκε το πρώτο teaser για τη δεύτερη σεζόν, συνοδευόμενο από το ακόλουθο μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Hwang Dong-Hyuk, ο οποίος, μάλιστα, αποκάλυψε και ένα νέο ήρωα που θα συστηθεί στη σειρά στα νέα επεισόδια.

«Μας πήρε 12 χρόνια για να φέρουμε στη ζωή τον πρώτο κύκλο του Squid Game. Αλλά χρειάστηκαν δώδεκα μέρες για το Squid Game να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών. Ως ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός του Squid Game θέλω να απευθυνθώ στους φανς σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ που βλέπετε και αγαπάτε τη σειρά.

Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Η δεύτερη σεζόν έρχεται. Ο άνδρας με το κοστούμι με το ddakji ίσως επιστρέψει. Επίσης, θα γνωρίσετε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για έναν εντελώς καινούριο κόσμο», έγραψε ο Hwang Dong-Hyuk.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA