Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του λόγους για τους οποίους πήγε στο Survivor, ενώ μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως δεν πρόκειται για κόλπο για λόγους τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Το μήνυμα που έστειλε στην πρώτη της ανάρτηση 

«Έλαβα συμμετοχή στο Survivor γιατί ήθελα να ξεπεράσω έναν πρώην μου. Πάντοτε θα τον αγαπάω αυτόν τον πρώην, αλλά τον ξεπέρασα. Παράλληλα ήθελα να δείξω και την προσωπικότητα μου γιατί μέσα από το Instagram είμαι σαν άλλη», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου. 

Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως με τον Μαρτίκα όντως ό,τι είδαμε είναι αληθινό. «Με τον Σπύρο Μαρτίκα στα αλήθεια δέθηκα. Δεν είμαι ερωτευμένη ακόμα, αλλά είναι αληθινό. Ο Σπύρος είναι πανέξυπνος, ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι. Ό,τι έχει πει για εμένα, δεν τα εννοεί όλα. Ακόμα και όταν είπε πως δεν τον νοιάζει αν φύγω, πιο πριν μου έλεγε μήπως να φύγω εγώ και να βγω να σε περιμένω;», είπε η Βρισηίδα. 

Τέλος, αποκάλυψε πως «Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα off - camera που έχει κάνει για εμένα που είναι προσωπικά και δεν μπορώ να τα πω. Περιμένω τον Σπύρο να βγει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ψέμα όλο αυτό, τον είχα προειδοποιήσει πως με εμένα δεν έχει στρατηγική. Δεν υπάρχει περίπτωση να με κοροϊδέψει. Ο Σπύρος με ερωτεύτηκε για αυτό που είμαι. Υπήρχαν στιγμές που μας έπιασαν οι κάμερες χωρίς να το ξέρουμε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA